ДЮНИ

Ако сте предпочели ваканционно селище Дюни за вашата почивка, направили сте най-добрия избор.

  „Дюни” носи чара на типично българско селище. Разположено е на плажна ивица Дюни, на територията на национален природен резерват.

    В началото на 80-те години българското правителство взема решение да построи ваканционно селище на световно ниво. Проектът  се реализира през 1986 г., след съвместна работа на историци и архитекти. Дюни Роял Резорт наподобява българския архитектурен стил от миналите векове. Планът е изготвен от български архитекти, а изпълнението е осъществено от австрийската строителна компания ‘’Rogner”.

   Селището е разположено върху южен планински склон и теренът – от най-крайната къща до малкото пристанище и плажа – е оформен като пешеходна зона – със сенчести тесни  алеи, напомнящи стар град, и слънчеви тераси.

   Това е мястото, на което може да почувствате предимствата на морския курорт. 

   Напълно обновен през 2000 г., комплексът е запазил уюта и романтиката на българското минало.

   Безгрижни дни на плажа, деца и възрастни, обгрижени от нашите приветливи  служители, спокойствието на разходката по морския бряг – не е ли това почивката, за която винаги сте мечтали?!

    Вашият престой няма да е достатъчно дълъг, за да опознаете страната ни и нейните хора. Но прекият контакт с местните жители, интересната, примамлива атмосфера и архитектурата на  клуб Дюни ще дообогатят вашите впечатления.

Лято 2021г. Ранни записвания -10% за резервации направени до 31.03.2021 г. Почивка с ранни записвания в Холидей Вилидж - All inclusive оферта с безплатен плаж на Дюни
86.00 лв.
Ранни записвания в топ курорта Дюни - Аll inclusive с чадър и шезлонг на плажа
92.00 лв.
Оферта 2021 за море в Дюни - All Inclusive с включен плаж и -10% отстъпка
97.00 лв.
На първа линия в Дюни с ранни записвания - Аll inclusive настаняване в ТОП хотел
97.00 лв.
Лято 2022г. Ранни записвания -10% от цените в таблицата за резервации направени до 28.02.2022 г.
108.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support