Стара Загора

Уникато е бизнес - хотел, специално създаден за тези, които търсят спокойно място в центъра на Стара Загора с отлични комуникации и индивидуален подход към всеки клиент. За удобството на своите гости, хотелът предоставя охраняем паркинг със 17 места. Ресторант Уникато е съчетание на лукс и домашен уют, с богато меню от европейската кухня и акцент върху италианските специалитети. Избата на ресторанта е грижовно подбрана и ще бъде оценена по достойнство от любителите на добрите вина, а през лятото може да се порадвате на прохладна лятна градина с 90 места. Насладете се на изтънчените изкушения на ресторант Уникато.
Хотелът е с капацитет от 120 места, разполага с малък ресторант с дискретни зони за бизнес срещи, конферентни зали с 16 и 90 места и има потенциала да се превърне в любимо място за почивка и организирани събития.
Хотел Форум е разположен в центъра на град Стара Загора, на ключово и лесно достъпно място - ъгълът на улиците Генерал Столетов и Хаджи Димитър Асенов. Сградата е реставрирана къща, построена през 1891 година и обявена за паметник на културата. Хотел Форум отворя врати за гости през март 2006 година.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support